• گروه مطلب:| خبر| فوتسال ملی|
  • کد مطلب:72812
  • زمان انتشار:سه شنبه 22 مهر 1404-21:38
  • کاربر:سعید حسینی

تیم ملی فوتسال ایران که بامداد امروز وارد روسیه شد، نخستین جلسه تمرینی خود را در شهر تولا برگزار کرد.
آغاز تمرینات تیم ملی فوتسال ایران در روسیه

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، ملی‌پوشان ایران پس از ترک مرکز ملی فوتبال در ساعت ۲ بامداد، با پروازی به مقصد مسکو سفر کردند و سپس با اتوبوس به شهر تولا در ۲۰۰ کیلومتری پایتخت روسیه سفر کردند. 

اعضای تیم پس از رسیدن به هتل و استراحتی کوتاه، طبق برنامه اعلام‌شده به سالن اصلی محل برگزاری مسابقات رفتند و یک تمرین سبک را پشت سر گذاشتند.

در این تمرین بازیکنان با انجام حرکات کششی، نرم‌دوی و بازی با توپ بدون فشار، بدن‌های خود را برای روزهای آینده آماده کردند. 

داوید راموس، دستیار اسپانیایی وحید شمسایی نیز که مستقیماً از اسپانیا به روسیه آمده بود، در این تمرین حاضر شد.

با توجه به هوای سرد شهر تولا، بازیکنان در فضای بیرونی سالن با لباس گرم تردد می‌کنند.

ایران دو دیدار دوستانه با روسیه را در شهر تولا برگزار خواهد کرد، این دیدارها روزهای پنجشنبه ۲۴ و شنبه ۲۶ مهرماه برگزار می‌شوند.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط


  • برچسب ها: